zonwering en raambekleding binnen

 

Raamdecoratie is niet alleen stijlvol maar ook zonwerend. In de zomer kan de temperatuur niet alleen buiten, maar ook in huis erg oplopen. Een groot deel van deze warmte komt naar binnen via de ramen.

Als je de binnentemperatuur wilt verlagen is het dus logisch om hier raambekleding, oftewel zonwering voor te gebruiken. Binnenzonwering houdt de zonnestralen, en hiermee ook een groot deel van de warmte, tegen.

Doordat de zonnestralen worden tegengehouden hoef je ook geen last meer te hebben van reflecterende zonnestralen op je televisie- of computerscherm. Er zijn verschillende soorten binnenzonwering waar je uit kan kiezen.

Dit is ideaal, want binnenzonwering moet natuurlijk goed aansluiten bij uw interieur. Door de vele mogelijkheden is er altijd wel een soort binnenzonwering dat goed past in uw woning. Wij hebben voor u enkele populaire soorten binnenzonwering op een rij gezet:

 

Gordijnen, roedes, rolgordijnen, plisse, zonneschermen, rolluiken, screens, horren en shutters. Wij meten alles voor u in en plaatsen alles op de gewenste plaats.

 

 

 

 

                      

 

 

 

Shutters binnen

 

Binnen zonwering

 

Rolgordijnen