Keramisch parket Hengelo Enschede Delden

 

 

keramisch parket

 

Duurzame vloeren voor een heel leven 

Keramisch parket is de mooiste vloer die u voor uw woning in huis kan halen. Niet alleen de voordelen die  keramisch parket  met zich meebrengt van bijvoorbeeld slijtvastheid door belasting. Maar met name de luxe en kwaliteit uitstraling die keramisch parket aan uw huis geeft is van hoge kwaliteit.

 

Vloerverwarming

Vloerverwarming werkt geweldig samen met Keramisch parket, normaal vloeren houden zelf warmte vast, keramisch doet dat niet. Zo worden je voeten lekker warm als je thuis op sokken rondloopt. Omdat de vloer geen warmte vast houd hoeft de verwarming minder hard te werken en kan dus een leuk rendement opleveren.

 

Voordelen

Keramisch parket wordt dubbelhard gebakken met een toplaag van porselein. Hierdoor zijn de tegels vorstbestendig, slijt- en krasvast. Het voordeel hiervan is dat de tegels geen onderhoud nodig hebben. De tegels zijn ook geschikt voor buiten. Je kunt de vloervan de woonkamer dus eenvoudig doortrekken naar buiten, het zogenaamde buitenparket. Daarnaast is het dus ook mogelijk om vloerverwarming onder de keramische vloer aan te laten leggen. De vloeren blijven goed en zijn na vele jaren nog steeds niet van nieuw te onderscheiden.

 

Nadelen

  • Relatief prijzig, vakman geadviseerd
  • word vastgelegd, dus de ondergrond moet goed stevig zijn
  • Je kan het niet overal leggen vanwege het geluid dat het produceert als je er overheen loopt
  • Het is een imitatie product, het patroon is dus herhaalt en blijf je overal terug zien
  • Het duurt best lang met leggen, dus de ruimte is dan niet bruikbaar